kniznicainternatziacka knizka
Mapa stránkyHľadajPrihlásenie
20.04.2024, Marcel

INTERBEAUTY jeseň 2013

IBV dňoch 3. – 5. septembra sa v Bratislave konal už 25. ročník medzinárodného veľtrhu kozmetiky INTERBEAUTY. Aj my, žiačky IV. K triedy odbor kozmetička – vizážistka sme sa v piatok ( 4. 10. 2013) zúčastnili tohto veľtrhu, ktorý sa stal už tradičným sviatkom krásy a pôvabu.

Počas troch dní sa na veľtrhu INTERBEAUTY stretli renomovaní kaderníci, manikéri, vizážisti a štylisti, ktorí prezentovali nové trendy v líčení, účesovej tvorbe a vizáži. Cieľom veľtrhu bolo predstavenie nových trendov s výmenou poznatkov a skúsenosti. Veľtrh ponúkol verejnosti možnosť si vyskúšať prípravky a zároveň sa o ich použití poradiť s odborníkmi. Vystavovatelia prezentovali produkty, služby a novinky z oblasti starostlivosti o pleť, vlasy, vizáž a nechty.

 

Súčasťou veľtrhu boli aj atraktívne  a bohaté sprievodné programy, ktoré sme  v piatok  (4. septembra) mali možnosť vidieť aj my. Program začínal celoslovenskou súťažou kaderníkov pod názvom INTERBEAUTY TROPHY 2013, ktorá bola určená pre študentov aj dospelých. Na javisku sa približne v hodinových intervaloch vystriedali súťažné disciplíny BIEDERMEIER, KLASIKA, ŽIARIVÁ JESEŇ a SVADBA BUDÚCNOSTI. Nenechali sme si ujsť ani prezentovanie účesovej tvorby ROCK V ROKOKU študentmi Strednej umeleckej školy scénického výtvarníctva so sídlom v Bratislave.  V popoludňajších hodinách boli odštartované ďalšie prezentácie, ako ,,Líčenie podľa typu tváre“, ktoré na javisku predviedla sama majiteľka značky Zerva Cosmetics Athina Zerva, ,,Prezentácia profesionálnej pleťovej kozmetiky do kozmetických salónov“ firmou Revolution Hair, s.r.o. a ,,Vlasová show z dlhých vlasov“ pod záštitou Anežky Šteffekovej a tímu spolupracujúcich kaderníkov, ktorí zožali najväčší aplauz.

 

Veríme a sme presvedčené, že tento veľtrh, ktorý svojím odborným  zameraním úzko korešponduje aj s našim odborom, nám bude nápomocný pri rozhodovaní sa v profesionálnom smerovaní v budúcnosti.

 

Text: K. Brehuvová, D. Oláhová, K. Bajusová, S. Spišáková a učiteľka Mgr. D. Mocinecová
Foto: D. Oláhová

Čítané: 916
(C) 2024 Stredná odborná škola Trebišov & MP