kniznicainternatziacka knizka
Mapa stránkyHľadajPrihlásenie
25.04.2024, Marek

Halloween 2012

Halloween je pôvodne americký sviatok, ktorý si získava čoraz väčšiu obľubu aj u nás. Ku každému sviatku sa viažu určité tradície a symboly, čím sa ich atmosféra ešte znásobuje.  Neodmysliteľným znakom sviatkov je tiež aj ich výzdoba.  Už ku koncu októbra môžeme vídať v obchodoch halloweensku výzdobu, ku ktorej patria najmä vyrezávané tekvice, sviečky a rôzne masky.

Hodnotenie tohtoročnej Hallowenskej výzdoby je už  za nami.  Porota hodnotila výzdobu, program a kostýmy.  Bola milo prekvapená tým, že sa zapojili všetky triedy, a to aj vrátane štvrtákov  za čo im patrí pochvala. Rozhodnúť  o tom kto bol najlepší bolo natoľko ťažké, že sme do hodnotenia  zahrnuli aj mimoriadnu cenu z hľadiska originality a takisto aj mimoriadnu cenu za jednotlivý výkon.  Porotcovia sa nakoniec zhodli na jednoznačnom výsledku a to:

 

  • Na 3.mieste sa umiestnila trieda 2.BK
  • Na 2.mieste sa umiestnila trieda 2.GS
  • Na 1.mieste sa umiestnila trieda 2.P

 

Mimoriadnu cenu za výkon jednotlivca sme udelili žiačke 3.G triedy Lazárovej, a to za prednes "VÝKRIK DO TMY od P.O.H."  Z hľadiska originality sme mimoriadnu cenu udelili triede 3.P za priam herecký výkon.

Všetkým výhercom srdečne blahoželáme!

Čítané: 10
 Tlač
(C) 2024 Stredná odborná škola Trebišov & MP